Witam,czy jest sens dodawać ulepszacze do paliwa?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mebluk1
    Classic
    • 2009
    • 17

Przed kupnem Octaviana robilem przymiarki do Leona, Toledo i Fabii, wszystkie w dieslu i we wszystkich było tak samo... drżący pedał sprzęgła. Przyznam, że to skuteczny sposób, aby oduczyć sie trzymania nogi na sprzęgle
  • drache91
    Classic
    • 2007
    • 29

Kto z was leje ulepszacze,jakie i czy cokolwiek pomagaja,jakia jest wasza opinia?

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

drache91, Co rozumiesz pod pojęciem "ulepszacz" :?: Ja stosuję od jesieni do wiosny dodatek do paliwa produkcji Castrola.Powoduje on m.in.wiązanie wody powstającej w zbiorniku paliwa na skutek kondensacji pary wodnej i bezpieczne spalenie tejże.Producent podaje,że zimą obniża temperaturę wytrącania parafiny i przeciwdziała zapchaniu filtra paliwa.
      Przez 8 lat eksploatacji nie miałem problemów z układem paliwowym.
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• Geralt
        Rider
        S_OCP Member
        • 2007
        • 589

drache91, stary zadajesz pytanie nawet nie wysilajac sie aby sprawdzic do czego sluzy dzial w ktorym je zadales, odnosnie pytania poszukaj na forum z tego co pamietam juz bylo.
        pozdrawiam
        Adam W.

Komentarz

• kurynio
          Ambiente
          • 2007
          • 166

Geralt, przeglądając różna posty, to może Ty powinieneś arbitrem zostać??

Komentarz

• Adamu
            L&K
            • 2006
            • 1384

Geralt, a na spocie łódzkim byłeś? najbliższy juz we środę.

drache91, ja nie stosuję żadnych ulepszaczy i również nie mam problemów. a tankuję na naste.

Komentarz

• Geralt
              Rider
              S_OCP Member
              • 2007
              • 589

kurynio, po prostu wqrw... jak ktos w poradnikach (dopiero niecale 2h temu zostal przeniesiony tu gdzie jest) zadaje tego typu pytanie - zrobi tak jescze kilka osob i zrobi sie pierdolnik, spoko - koncze zabawe w moderatora wierz mi lub nie ale naprawde mnie to nie bawi i nie czerpie z tego powodu satysfakcji.

[ Dodano: Pon 07 Sty, 08 11:56 ]
              Adamu, od poniedzialku do piatku siedze w wawie (praca) wiec jesli spot w lodzi to tylko weekendy (i to tez nie kazdy)
              pozdrawiam
              Adam W.

Komentarz

Pracuję...